- Singleturnering 2023 -

  • 00Dage
  • 00Timer

- Singleturnering 2023 -

  • 00Dage
  • 00Timer

Tilmelding

Beskrivelse

Defeuth Open 2023 Singleturnering spilles i år på Mollerup Golf Club. Banerne hos Mollerup Golf Club er naturskønne, velholdte og udfordrendende.
Der er lagt program for turneringen, som starter med indskrivning og briefing inden turneringen skydes i gang ved gunstart. Traditionen tro vil der være forplejningen ved turn i form af blandt andet grillede ringridderpølser og vel-skænkede fadøl. Efter endt turnering vil præmieoverrækkelsen finde sted i klubbens lokaler, samt underholdning i form af dans med Dee.
Om aften får du mulighed for at pleje dit netværk ved en 3 retters middag (tilkøb), med mulighed for fri bar fra kl 15:00 (tilkøb). Defeuth Open 2023 Singleturnering afsluttes med en aften med live musik og godt humør.

Tilmeldingen sker gennem GolfBox. Ved afbestilling før 19. juli, betales et afbestillingsgebyr på 25% af fakturaprisen. Ved afbestilling efter 19. juli, betales et afbestillingsgebyr på 50% af fakturaprisen.

Pris pr. deltager inkl. green fee

495,00 kr.

0
Antal pladser til turneringen

Program

Præmier

Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 i række A, B og C.

1. Plads
Kommer snart!

2. Plads
Kommer snart!

3. Plads
Kommer snart!

Øvrige præmier

* Vinder skal selv svare skat af de vundne præmier. Finalerejse er personlig og kan ikke byttes til kontanter eller sælges til anden side. hvis man af den ene eller anden grund ikke kan deltage i det vundet års finale rejse bortfalder rejsen.

Defeuth Open 2023 sponsoreres af

Format & Regler

Spilleformat
Der spilles i 3 lige store rækker ved 70 deltagere eller derover, dog max 108 deltagere. Ved under 70 deltagere spilles der i 2 lige store rækker. Som udgangspunkt tillader formatet maksimalt 36 spillere i hver række.
Der spilles efter de af Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews fastsatte regler, samt almindelige lokale regler for turneringen. Der spilles ikke med E5. A rækken spiller stableford B rækken spiller stableford. C rækken stableford. Alle herrer spiller fra 57, men alle damer spiller fra 49. Der spilles med 7/8 hcp. i alle rækker, tællende på spillehandicap.

Dresscode
Der skal spilles i polo, dvs. at en T-shirt uden krave ikke opfylder turneringens dresscode.
Det er tilladt at spille i korte shorts, såfremt buksebenet går ned til midt på låret eller lige over knæet. Derudover forudsætter valget af shorts, at disse skal være ”tailored”, hvilket udelukker bl.a. badeshorts, surfer-shorts mm. Ved tvivl rådfør med turneringsledelsen. Det er tilladt for damer at spille i polo uden ærmer.

Påkrævet handicap og tilmeldingskrav
Deltagere skal være fyldt 18 år. Amatør turnering fra HCP 0 til HCP 36. Man kan godt deltage hvis man har over 36 i HCP, men så spiller man som HCP 36. Amatørturnering fortolkes sådan, at du ikke kan deltage hvis du spiller på ECCO tour og/eller har spillet på denne tour i samme kalenderår som Defeuth Open. Ydermere kan du ikke deltage hvis du er golf pro træner eller spiller.

Modtagelse af præmier
Alle præmier er personlige og kan ikke bruges af andre eller byttes til kontanter. Præmiepuljen vil blive reduceret ved mindre end 70 deltagere ved turneringen. Man skal være til stede under præmieoverrækkelsen for at modtage sin præmie. Såfremt man ikke er til stede ved præmieoverrækkelsen, tildeles præmien til den, i relevante turneringsrække, næste i rækken.
Vinder af række A, B og C skal fremvise handicapudvikling for de sidste 20 spillede runder.

Øvrige
Det er tilladt at bruge afstandsmåler, som kun kan måle afstand. Det er tilladt at bruge caddy. Det er tilladt at køre i Buggy.

Undtagelser for regelsættet
Dommerens afgørelse vil til enhver tid være endegyldig jf. regel 34.2. På samme vis forbeholder turneringsledelsen sig retten til at ændre i spille format og/eller opsætningen af turneringen, såfremt det vurderes af turneringsledelsen, at dette vil øge kvaliteten af turneringen. I sådanne tilfælde vil turneringsledelsen informere deltagerne senest ved turneringsbriefet.

Spørgsmål eller i tvivl om reglerne?
Er du i tvivl om, eller har du blot spørgsmål til reglerne og formatet for turneringen – kontakt venligst turneringsledelsen her.

© Copyright 2023 Defeuth Trading

Scroll to Top