- Parturnering 2023 -

  • 00Dage
  • 00Timer

Tilmelding

Beskrivelse

Defeuth Opens parturnering spilles i år på Mollerup Golf Club. Banerne i det jyske er naturskønne, velpassede og udfordrende.
Formattet for parturneringen er oplagt for firmahold eller til dig som spiller med én fast makker. Firmahold bør kontakte arrangøren på +45 2911 4520.
Der er lagt program for dagens turnering, som startes med indskrivning og briefing, inden turneringen skydes i gang.
Præmieoverraskelsen vil finde sted i Mollerup Golf Clubs lokaler, inden der er mulighed for at pleje sit netværk ved en fælles middag. Middagen afrundes i selskab med Skjold Burne Hadsten, som vil præsentere og servere en række mousserende vine.

Tilmeldingen sker gennem GolfBox. Ved afbestilling før 19. juli, betales et afbestillingsgebyr på 25% af fakturaprisen. Afbestilles efter d. 19. juli forefindes ingen refusion.

Pris pr. hold inkl. green fee

3.000,00 kr.

Program

Præmier

1. Plads
Kommer snart!

2. Plads
Kommer snart!

3. Plads
Kommer snart!

Øvrige præmier

Defeuth Open 2023 sponsoreres af

Format & Regler

Spilleformat
Der spilles stableford hvori begge spilleres score er gældende. Der spilles efter de af Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews fastsatte regler, samt almindelige lokale regler for turneringen. Der spilles ikke med E5. Alle herrer spiller fra 57, men alle damer spiller fra 49. Der spilles med 7/8 hcp. i alle rækker, tællende på spillehandicap.

Dresscode
Der skal spilles i polo, dvs. at en T-shirt uden krave ikke opfylder turneringens dresscode.
Det er tilladt at spille i korte shorts, såfremt buksebenet går ned til midt på låret eller lige over knæet. Derudover forudsætter valget af shorts, at disse skal være ”tailored”, hvilket udelukker bl.a. badeshorts, surfer-shorts mm. Ved tvivl rådfør med turneringsledelsen. Det er tilladt for damer at spille i polo uden ærmer.

Påkrævet handicap og tilmeldingskrav
Deltagere skal være fyldt 18 år. Amatør turnering fra HCP 0 til HCP 36. Man kan godt deltage hvis man har over 36 i HCP, men så spiller man som HCP 36. Amatørturnering fortolkes sådan, at du ikke kan deltage hvis du spiller på ECCO tour og/eller har spillet på denne tour i samme kalenderår som Defeuth Open. Ydermere kan du ikke deltage hvis du er golf pro træner eller spiller.

Modtagelse af præmier
Alle præmier er personlige og kan ikke bruges af andre eller byttes til kontanter. Præmiepuljen vil blive reduceret ved mindre end 70 deltagere ved turneringen. Man skal være til stede under præmieoverrækkelsen for at modtage sin præmie. Såfremt man ikke er til stede ved præmieoverrækkelsen, tildeles præmien til næste. 

Øvrige
Det er tilladt at bruge afstandsmåler, som kun kan måle afstand. Det er tilladt at bruge caddy. Det er tilladt at køre i Buggy.

Undtagelser for regelsættet
Dommerens afgørelse vil til enhver tid være endegyldig jf. regel 34.2. På samme vis forbeholder turneringsledelsen sig retten til at ændre i spillets format og/eller opsætningen af turneringen, såfremt det vurderes af turneringsledelsen, at dette vil øge kvaliteten af turneringen. I sådanne tilfælde vil turneringsledelsen informere deltagerne senest ved turneringsbriefet.

Spørgsmål eller i tvivl om reglerne?
Er du i tvivl om, eller har du blot spørgsmål til reglerne og formatet for turneringen – kontakt venligst turneringsledelsen her.

© Copyright 2023 Defeuth Trading

Scroll to Top